Филър за устни 1.25/5 (4)

филъри

Оформяне на устни с филъри

Много жени мечтаят за красиви и сочни устни, които да изглеждат естествено и да са достатъчно плътни. Преди години беше модерно жените да уголемяват устните си със силикон, което впоследствие се забрани в редица държави. Днес има значително по-безопасен и естествен начин за оформяне на устните. Така наречените филъри или попълнители се използват в редица дерматологични процедури, които заличават появилите се бръчки или пък оформят контура на лицето. Използването на филър за по-плътни устни е сред най-честите приложения на хиалуроновата киселина. Филърите са изградени от хиалуронова киселина, а тя е част от структурата на кожата, което ги прави напълно безвредни. С тяхна помощ изменената с времето кожа около устните, например при пушачите, успява да възстанови предишната си еластичност и вид в дългосрочен план. Основната функция на хиалуроновата киселина е да привлича молекулите на водата, т.е да хидратира кожата. Препоръчително е след извършване на интервенцията поставяне на филъри да приемате повече вода.

Преди процедурата не се изисква предварителна подготовка от Ваша страна. Добре е да знаете, че има различни видове филъри в зависимост от плътността, качеството, дълготрайността на ефекта. Обикновено постигнатите резултати се запазват от 6 до 12 месеца като с времето по естествен път поставеният филър за устни се резорбира, подобно на естествената хиалуронова киселина в кожата. Филърите се делят на три вида: най-финни, средни и най-плътни. Подходящият филър за устни е най-плътният.

В случай, че кожата Ви лесно образува синини, желаната за обработка зона може да бъде подготвена като по нея се нанесе тънък слой крем, съдържащ витамин К. По този начин се намалява риска от появата на синини при убождане.

С филър за устни можете да оформите устните си по няколко начина:

  • Оформяне на контура на устните;
  • Добавяне на обем;
  • Корекция на асиметрия.

Поставянето на филъри няма ограничение за възрастта. От дерматологичната процедура може да се възползва всеки, който желае да оформи или уголеми устните си.

Преди процедурата:

Медицинско лице ще обезболи зоната, която ще се третира. Поставянето на филър за устни се извършва от опитен и висококвалифициран медик с необходимото за целта оборудване. Резултатите са видими още след края на манипулацията.

Предимството на филърите е, че са адекватен заместител на хирургическите операции. Съставът им е изцяло съвместим с този на кожата, което предотвратява риска от нежелани инфекции и усложнения след манипулацията. А колкото по-често извършвате процедурата, толкова по-дълготраен ефект ще придобивате. Можете да запазите ефекта и с козметика богата на хиалуронова киселина.

 

Етикет: , , ,