Филъри Пловдив мнения 1.67/5 (3)

филъри-14

Преди да изберете център или клиника, в която да извършите поставянето на филъри Пловдив, е препоръчително да се запознаете с различните мнения и отзиви за местата, на които се предлага услугата.

Филърите, известни още под името дермални филъри или дермални попълващи средства са вещества, в които се съдържа хиалуронова киселина и се използват за попълване на бръчки, уголемяване на устни, запълване на назо-лабиални гънки, попълване на гънки в областта на брадичката, както и за подобряване контура на лицето. Филърите са естествен начин за извършването на неоперативен лифтинг, тъй като са напълно съвместими с веществата в кожата, а периодът за възстановяване е изключително кратък. От своя страна. Хиалуроновата киселина, която се съдържа в тях, е една от съставните части на кожата, което прави поставянето на филъри процедура с много малък риск.

Поставянето на филъри става чрез инжектирането им в желаната за корекция зона от лицето, шията или деколтето. Дискомфортът по време на мнипулацията е значително намален, тъй като преди началото й се поставя локална упойка. Ефектът от поставянето на филъри е мигновенен, т.е можете да видите резултатите веднага след приключване на инжектирането.

Филърите, с които работят различните клиники се различават по своята плътност, качество и продължителност на ефекта. В практиката са познати три вида филъри, които се използват за попълване на мимически бръчки, назо-лабиални гънки, уголемяване на устни и т.н.

  • Видове филъри:

В зависимост от плътността на използваните филъри те се прилагат в различни области, за да получите максимално добри резултати.

Първият вид филъри са най-финни. Този вид дермални импланти се използват за коригиране на фините линии и бръчки в областта около очите, шията или челото. Тяхното поставяне е повърхностно, което прави ефектът им малко по-краткотраен.

Вторият вид дермални филъри са средни по плътност. Те се поставят с цел коригиране на назо-лабиални гънки и гънки областта на брадичката. Подходящи са и за оформяне на контура на устните.

Третият вид дермални попълващи средства са най-плътни. С тях се попълват много дълбоки бръчки и назо-лабиални гънки. Използват се и за уголемяване на устните, придаване обем и форма, както и за коригиране на деформации по лицето, оформяне на скулите и др.

Град Пловдив Ви предлага вариация центрове и клиники извършващи услуги в зони, които можете да третирате с филъри. Убедете се, че процедурата се извършва от професионалист. Желателно е да се консултирате с него за желаните резултати и цената за количеството филъри. Преди процедурата се подписва декларация за информирано съгласие и след 30 минутна интервенция – годините са заличени.

 

Етикет: , , , ,