Филъри Пловдив 2.5/5 (2)

филъри-11

Филъри Пловдив – Филърите са вещества, които са изградени от съставен елемент на кожата – хиалуронова киселина. Те са напълно безвредни и неалергенни. За разлика от пластичната хирургия, например, рискът при поставянето на филъри е минимален. Те са изцяло съвместими с кожата и набавят необходимите й вещества, за да възвърне еластичността си.

Поставянето на филъри е напълно естествено предвид времето, в което живеем и възможностите, които се разкриват пред нас. Понякога нуждата от корекция на лицето е породена от естетически съображения, а друг път от проблеми свързани с деформации на лицето. И в двата случая филърите са адекватно решение.

  • За какво се използват филърите?

Най-честото приложение на филърите е за уголемяване на устните, като след интервенцията те изглеждат напълно естествено и плътно. Много често филъри се използват за попълването на бръчки, подчертаване на скулите, оформяне контура на лицето и други подобни процедури в областта на лицето, шията и деколтето. Сред най-третираните зони са назо-лабиалните гънки, гънките около устата, бръчките по челото и между веждите.

 

  • Предимства на филърите:

Филърите са алтернатива на хирургическите операции;

Поставянето им е еднократна процедура отнемаща само 30 минути;

Ефектът е видим веднага след интервенцията;

Могат да се съчетават с процедури по подмладяване, епилация и т.н.;

Няма сезонни ограничения за извършването на дерматологичната процедура – поставяне на филъри;

Няма възрастово ограничение;

Периодът на възстановяване е изключително кратък – до 2 дни след интервенцията;

Продължителност на ефекта: 6-12 месеца;

Малък риск от нежелани реакции по време на инжектирането и след него.

 

  • Възможни рискове:

При неспазени хигиенни изисквания е възможна появата на бактериално замърсяване, което води до възпаление на кожата, зачервяване и подуване.

 

  • Поставяне на филъри в Пловдив:

Пловдив е град предоставящ голям избор на посетителите и жителите си. При избора на център за поставяне на филъри е добре да проучите добре условията, репутацията на центъра и как се извършват процедурите.

Поставянето на филъри Пловдив трябва да се извърши от висококвалифицирани медицински лица.

Преди извършването на процедурата не е необходима предварителна подготовка. Специалистите в центъра ще почистят кожата Ви и ще Ви поставят локална упойка, за да не усещате дискомфорта от убождането. Поставянето на филъри става чрез инжектиране на веществото в кожата с много тънка игла, по различен начин в зависимост от зоната, в която се извършва.

Не може да Ви бъде извършено поставяне на филъри, ако имате прекалена чувствителност към хиалуронова киселина, в случай на локална инфекция или имате нараняване на кожната повърхност. Необходимо е да изчакате нараняването да премине и тогава да извършите процедурата.

 

Етикет: , , , , , , ,