Филъри Пловдив цени 1.67/5 (3)

филъри-16

Филъри Пловдив цени – Филърите или така наречените дермални попълващи средства са най-новия начин за безвредно и неоперативно възвръщане на младия вид на кожата на лицето. С напредването на годините хиалуроновата киселина в кожата ни намалява, което води до нейното отпускане и загуба на обем. По лицето, шията и деколтето започват да се образуват първоначално малки и недълбоки бръчици, които с времето прерастват в силно изразени и дълбоки вдлъбнатини.

За тяхното премахване преди години се грижеше пластичната хирургия, която премахваше чрез оперативна намеса до десет години от възрастта. Днес съществува значително по-безопасен и бърз начин за подмладяване. Поставянето на филъри с хиалуронова киселина е безкръвна и бърза процедура, която възвръща на кожата изгубените еластичност и хидратация. Те се инжектират в кожата след поставянето на локална упойка и сеансът протича безболезнено за клиента.

Поставянето на филъри се използва за попълване на назо-лабиални гънки, гънки в областта на брадичката, запълване на бръчкоо по челото и около устните, уголемяване или контуриране на устните, корекция на скулите, поправяне обема на кожата на лицето и коригиране на неговия контур. Годините се заличават след 30 минутен сеанс, а резултатите са мигновени. Поставянето на филъри има дългосрочен ефект. В зависимост от плътността на филъра и неговото качество – резултатите остават между 6 и 12 месеца, като до 10 дни след процедурата ефектът продължава да нараства.

В град Пловдив имате възможност да извършите корекция на всяка част от лицето, шията или деколтето си с филъри на достъпни цени.

В Пловдив работят висококвалифицирани медицински лица, към които можете да се обърнете за мнение или съвет. При първоначалната консултация заедно със специалиста анализирайте желаната корекция, посочете какви резултати очаквате след поставянето на филъри и определете какъв точно да бъде филъра. В зависимост от желаната за корекция зона-използваните филъри се различават по плътност и дълготрайност на ефекта. Най-често резултатите се запазват за период 6-12 месеца. След това определете цената и преди процедурата ще подпишете декларация за информирано съгласие.

Преди началото на процедурата зоната, която ще попълвате с филъри, се почиства и в областта се поставя локална упойка. Цялата процедура отнема около 30 минути след поставянето на упойката. При поставянето на филъри в желаната зона е възможно на местата, на които кожата е била убодена, да се появи леко зачервяване, подуване или синини, които отминават до 2 дни.

Специалистите в град Пловдив ще Ви дадат полезни съвети как да се грижите за кожата си след манипулацията. За повече информация относно филъри цени в Пловдив можете да проверите в интернет ценоразписите или лично да посетите избраният от Вас център.

 

Етикет: , , , , , , ,