Филъри Пловдив форум 2/5 (5)

филъри-15

Филъри Пловдив форум, Процедурата с поставяне на филъри предизвика интереса на хиляди потребители в Пловдив и областта. Редовна практика при търсенето на информация е проверяването на мненията в Пловдив форум. Там със сигурност ще откриете много и полезни знания за това какво представлява поставянето на филъри, каква е цената на услугата, къде бихте могли да извършите интервенцията по най-добрия начин. В случая става въпрос за извършването на неоперативен лифтинг или уголемяване на устните по естествен път.

Тъй като филърите съдържат хиалуронова киселина, те наистина са натурален „елексир” за младост и красива кожа. Хиалуроновата киселина е естествена съставна част на кожата ни през целия ни живот. С времето обаче, когато навлезем в периода 25-30 годишна възраст, тя започва да намалява. Използването на различни кремове с хиалуронова киселина е един от вариантите да поддържате кожата си еластична и хидратирана. Те обаче не могат да заличат годините отведнъж. За тази цел най-добре е поставянето на филъри с хиаулуронова киселина. В зависимост от ефекта, който искате да постигнете в устните или при попълването на различни по дълбочина бръчки, се използва различно количество филъри. Също така съществуват и различни по плътност филъри, които се поставят в различните зони от лицето, шията или деколтето за попълване на различни дефекти.

Хиалуроновите филъри Пловдив са подходящи за скулптуриране на кожата във всяка част от лицето. Едно от най-честите им приложения е свързано с контурирането на устни или оформяне на скули, те са добра инвестиция и за възвръщане обема на кожата на лицето, оформянето на слепоочните области и корекция на хлътнали бузи.

Предимствата на поставянето на филъри са няколко:

На първо място – краткотрайността на процедурата. Тя се състои от две части – подготвителна и същинска. Подготвителната част е поставянето на локална упойка с помощта на крем, а същинската представлява вкарването със спринцовка на филъра в кожата, което отнема 30 минути. Ефектът след поставянето на дермалните попълващи вещества е видим веднага след приключване на интервенцията. Характерно за периода до 10 дни след процедурата е увеличаване на ефекта. За да спомогнете добрите резултати, е добре да приемате голямо количество вода през тези дни. Възстановителния период е изключително кратък (около 2 дни след манипулацията). Най-често продължителността не ефекта след поставянето на филъри е между 6 и 12 месеца.

В случай, че искате да разберете повече за това какво представляват филърите, от какво зависи продължителността на ефекта им или подробности за процедурата – най-добре е да се доверите не на мненията в Пловдив форум, а на квалифициран специалист.

Tag: филъри Пловдив форум

 

Етикет: , , , , , ,